Slik finner du de billigste hotellene

Ofte kommer man hjem fra en ferie og finner ut at man har betalt mye mer enn andre på samme sted og hotell. Det kan være nokså frustrerende når regningene begynner å hope seg opp etter ferien. Men det kan hende man ikke tok seg god nok tid til å undersøke hvilke muligheter man hadde før man dro kredittkortet. Bestehotell.com har både et stort utvalg og noen enkle triks som gjør muligheten for å finne de rimeligste hotelloppholdene for akkurat ditt behov. Her skal vi se på hva man kan gjøre for at oppholdet skal bli rimelig, slik at man heller kan bruke pengene på opplevelser og fornøyelser.

Metodene for å finne billige hotell

Når du er inne på vår nettside hotellene.no finner man en ryddig og oversiktlig side med hoteller i Norge, Norden og verden for øvrig. Man kan fort tenke at man kjenner til de fleste hotellene i enkelte byer, eller er mer usikker når det gjelder andre. Faktum er at det er mange flere hoteller tilgjengelig enn man kunne ane. Når man går inn på byen man leter etter vil det dukke opp mange forskjellige hotell fra de ulike kjedene og aktørene i bransjen. Det man nå skal gjøre er å se på venstre side av nettsiden, for der finner man søkemotor hvor man kan begrense sine valg. Denne sjalter ut hoteller ut fra hvilke begrensinger du har. Valgene er:

  • Pris per natt
  • Stjernerangering
  • Gjestevurdering
  • Overnattingstype
  • Avstand til bysenter
  • Områder
  • Romfasiliteter
  • Fasiliteter
  • Romalternativ

Det kan høres ut som man skal gå rett på prisbarometeret for å finne riktig hotell for reisen sin, men man må også tenke på andre faktorer. Er man avhengig av å forflytte seg hver dag, kan lang avstand fra bysenter for eksempel bety at man kanskje må ta drosje til og fra hver dag. Hva vil dette koste deg? Hvordan varierer prisen dersom man velger å betale direkte eller ved avreise? Trenger man å leie bil og har hotellet gratis parkering for gjestene? Skal man gjøre forretninger med leverandører og kunder, bør man kanskje ha tilgang til et møterom eller lignende. Alt dette kan man velge eller sortere ut med den geniale søkemotoren til vår nettside.

Prisen du skal betale avhenger av flere faktorer

Så når du skal velge deg ditt favoritt hotell på din neste reise, bør du ha tenkt gjennom disse aspektene når du bestiller. Må du betale 1000 kroner i drosjekostnader hver dag, fordi du fant et billig hotell i utkanten av byen, eller gikk du for ett litt dyrere sentralt? Har hotellet egen restaurant og er måltider med i prisen? Kan du invitere potensielle kunder til hotellet eller må du bestille lokale et annet sted? Det er mange faktorer som teller når du skal velge hotell for din reise. Det er til stor hjelp å kunne sortere hoteller på denne måten, for da vil man kunne oppnå bedre resultat direkte. Velg hotellene.no nå, for en gratis og uforpliktende vurdering av dine søk.